het boek waarin niet de wet, maar de mens centraal staat


verwacht in de
nazomer van 2021

In 2020 kwam de wereld er opeens heel anders uit te zien. Met begrippen als intelligente lockdown en de anderhalvemetermaatschappij werd een nieuw tijdperk ingeluid.

Deze veranderende werkelijkheid had ook voor de Wmo adviseur grote gevolgen. Opeens reed Sandra niet meer door de stad en zat al helemaal niet meer aan keukentafels bij mensen thuis. Ze werkte deze periode vooral digitaal vanuit haar eigen huis.

'O, dus dát is Wmo! neemt je mee in wat dit betekende voor de adviseur én voor de mensen aan de andere kant van de lijn. In korte verhalen en bespiegelingen beschrijft Sandra haar werk en haar kijk op de maatschappij waarin nu meer dan ooit ondersteuning nodig is en wisselt dit af met inkijkjes in haar persoonlijke leven.

Sandra vertelt eerlijk en open én met humor hoe zij het afgelopen jaar heeft ervaren en vult dit aan met ideeën over waarin de wereld misschien wel beter nooit meer zal worden hoe het was.

Laat je verrassen, raken, inspireren, aan het lachen maken én verfris vooral jouw blik door mee te kijken door de bril van de Wmo adviseur in het werk van alledag. Werk dat nooit alledaags is omdat ieder mens anders en Wmo altijd maatwerk is en dat ook nog eens in een tijd die als bijzonder de geschiedenis ingaat, beschreven met vlotte pen alsof ze je de verhalen ter plekke staat te vertellen…