het boek waarin niet de wet, maar de mens centraal staat


verwacht in de
nazomer van 2021

In 2020 kwam de wereld er opeens heel anders uit te zien. Met begrippen als intelligente lockdown en de anderhalvemetermaatschappij werd een nieuw tijdperk ingeluid.

Deze veranderende werkelijkheid had ook voor de Wmo adviseur grote gevolgen. Opeens reed Sandra niet meer door de stad, stapte ze niet meer over drempels, keek niet meer achter schermen en zat al helemaal niet meer aan keukentafels bij mensen thuis, laat staan dat ze de boer op kon met haar missie, zoals ze had gepland. Ze werkte deze periode vooral vanuit haar eigen huis.

Het boek 'O, dus dát is Wmo!' - deel II neemt je mee in wat dit betekende voor de adviseur én voor de mensen aan de andere kant van de lijn.

In korte verhalen en bespiegelingen beschrijft Sandra haar werk en haar visie op de maatschappij waarin nu meer dan ooit ondersteuning nodig is. Zij wisselt dit af met inkijkjes in haar persoonlijk leven, omdat haar werk en privé onlosmakelijk verbonden zijn, zeker in deze setting.

Sandra vertelt eerlijk en open én met humor hoe zij het afgelopen jaar heeft ervaren en vult dit aan met haar ideeën over waar we misschien helemaal niet meer terug moeten naar hoe het was.

Laat je verrassen, raken, inspireren, aan het lachen maken én verfris vooral jouw blik door mee te kijken door de bril van de Wmo adviseur. In het werk van alledag. Werk dat nooit alledaags is omdat ieder mens anders en Wmo altijd maatwerk is. In een tijd die ook nog eens als bijzonder de geschiedenis in gaat. Beschreven met vlotte pen, alsof ze je de verhalen ter plekke staat te vertellen...
Sandra schrijft, spreekt, spiegelt en spart over de Wmo met als doel de basis van de wet, het maatschappelijk ondersteunen van onze medemens, op de kaart te zetten.

Haar motto is:
'als we de wereld anders inrichten
zijn minder mensen beperkt''*.